COVID-19 en Maxhotel – Ons beleid

Logo Brussels Health Label

Wees gerust met onze verhoogde veiligheidsmaatregelen

Bij Maxhotel vinden we het belangrijk dat je weet dat de veiligheid van onze gasten en ons personeel topprioriteit zijn. In reactie op COVID-19 hebben we extra veiligheidsmaatregelen ingevoerd voor zowel openbare ruimtes als in onze hotelkamers. Onze maatregelen zijn overeenkomstig het advies van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Receptie

We desinfecteren gedurende de dag regelmatig onze openbare ruimtes zoals de ontvangstbalie, werkplekken en apparatuur. We hebben veiligheidsschermen geplaatst bij onze receptiebalies en al het personeel heeft aanvullende veiligheidsinformatie en een masker ontvangen. Handontsmettingsmiddelen en gezichtsmaskers zijn beschikbaar bij de ontvangstbalie indien nodig. Voor gasten van het hotel is er een hydroalcoholische gel-dispenser geplaatst bij de lift om te gebruiken als ze naar boven gaan.

Kamers

Ons schoonmaakpersoneel neemt aanvullende maatregelen om kruisbesmetting te voorkomen bij het reinigen van kamers. Hiertoe behoort het gebruik van verschillend gekleurde doeken die voor elke kamer en badkamer worden vervangen. Daarnaast ontsmetten we dingen die intensief gebruikt worden extra regelmatig. Denk bijvoorbeeld aan de afstandsbediening van de tv, de telefoon, deurkrukken, deuren en gordijnen. Ons beddengoed wordt gewassen op hoge temperatuur (meer dan 60 graden).

 

Openbare ruimtes

We handhaven een veilige sociale afstand en hebben posters en vloerstickers aangebracht om onze gasten hiermee te helpen. Dit geldt ook voor onze liften, deze mogen steeds alleen gebruikt worden door maximaal twee personen die in dezelfde kamer logeren.

Heb je meer informatie nodig over het wijzigen van je reservering? Neem dan gerust contact met ons op. Afhankelijk van de locatie waar je verblijft, stuur je een mail naar: Brussels@maxhotel.eu or AmsterdamAirport@maxhotel.eu

We kijken ernaar uit om je snel te mogen begroeten in ons veilige, comfortabele en betaalbare hotel.

Je reservering wijzigen

Wijzig gratis je reservering

Door COVID-19 hebben we allemaal te maken met een uitzonderlijke situatie. We willen je graag laten weten wat dit betekent voor je reisplannen bij Maxhotel.

We weten dat in deze moeilijke tijden de reisplannen van veel mensen door overheidsbeperkingen niet door kunnen gaan. Als je vóór 6 april 2020 hebt geboekt en als gevolg van overheidsbeperkingen niet kunt reizen, kun je je reisdatum volledig kosteloos wijzigen.

Heb je rechtstreeks via maxhotel.com geboekt? Dan geldt het volgende:

Als je je reisplannen wilt wijzigen of uitstellen, kun je zonder extra kosten omboeken naar een alternatieve datum. Een eventueel prijsverschil zul je moeten betalen, maar we brengen geen wijzigingskosten in rekening. Zo willen we ervoor zorgen dat je meer flexibiliteit hebt om je reisplannen te wijzigen. Afhankelijk van de locatie waar je hebt geboekt, kun je dit aanvragen via:: Brussels@maxhotel.eu or AmsterdamAirport@maxhotel.eu. Daarom is e-mail niet alleen de makkelijkste manier om wijzigingen door te geven, maar ook de snelste. Houd er rekening mee dat het door het extreme aantal berichten dat we ontvangen een paar dagen kan duren voor je een reactie van ons krijgt.

Heb je geboekt via een van onze boekingspartners zoals Booking.com of Expedia.com? Dan geldt het volgende:

Neem contact op met de agent of website waar je je reservering hebt gemaakt.

Bedankt voor je begrip

Door de huidige omstandigheden kan het langer duren dan normaal voordat je een antwoord van ons krijgt op eventuele vragen die je ons stuurt. Bedankt voor je geduld.

We vinden het belangrijk dat je weet dat de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers altijd onze eerste prioriteit is geweest en dat ook altijd zal zijn. Wij blijven gastvrijheid bieden in ons hotel, zodat mensen die willen of moeten reizen dit kunnen blijven doen, als de reisbeperkingen het toelaten. Dit alles in overeenstemming met de door het RIVM en de WHO vastgestelde normen. Vanaf vandaag zijn al onze hotels open en nemen we extra maatregelen om ervoor te zorgen dat jij en onze medewerkers zo veilig mogelijk zijn tijdens je verblijf.

Wij zitten al meer dan 25 jaar in de hotelbranche en in die tijd hebben wij al vele moeilijke situaties meegemaakt. Daar zijn we altijd sterker uitgekomen dankzij onze gasten en onze mensen. Wij willen je graag persoonlijk bedanken voor je steun en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in Maxhotel.